Inovativni termoizolacioni premazi

EcoTherm je termoizolacioni premaz od jednog milimetra koji izoluje unutrašnje zidove i plafon u prostoriji. Za razliku od klasične izolacije, EcoTherm ne menja izgled i veličinu prostora.

DO 35% MANJE POTROŠNJE

Izolujte Vaš dom

EcoTherm je brz i lak put do toplijeg doma i uz minimalan gubitak prostora

Izolujte Vaš poslovni prostor

Inovativno rešenje koje štedi energiju u Vašem poslovnom prostoru

EcoTherm u industriji

Inovativni načini na koje se EcoTherm može primeniti u industriji

EcoTherm za košnice

Povećajte prinos meda najsavremenijom zaštitom košnica

EcoTherm

Održite dom udobno toplim samo jednim milimetrom inovativnog termoizolacionog premaza.

Koristeći inovativnu tehnologiju, ultra-tanki reflektujući premaz obezbeđuje, veoma jednostavnom primenom, do 35% uštede energije.

Impresivne performanse EcoTherm-a su rezultat najnovijih dostignuća u reflektivnoj tehnologiji i naprednih materijala kao što su mikrosfere. Ultra tanki premaz brzo upija i reflektuje energiju nazad u prostoriju, stvarajući barijeru koja održava, balansira temperaturu u prostoriji i sprečava gubitke toplotne energije. Time što premaz greje zidove i uklanja “hladne tačke”, sprečava mogućnosti pojave kondenzacije i buđi u prostoriji, stvarajući dugoročni komfort “od zida do zida”.

Vlasnicima starih objekata, klasična izolacija već dugo pravi problem zbog visoke cene i komplikovanog procesa instalacije. EcoTherm je jednostavno rešenje koje ne zahteva veliku investiciju i polako postaje novi način izolacije takvih objekata.

Za vlasnike poslovnih prostora, održavanje troškova i osiguravanje udobnog, toplog i zdravog ambijenta je stalna briga. EcoTherm je isplativ način za poboljšanje uslova i smanjenje računa za energiju. Brza i jednostavna primena se može obaviti sa minimalnim smetnjama i bez uticaja na veličinu prostora.

EcoTherm se takođe koristi za povećanje energetske efikasnosti u industrijskim procesima.

Shopping Cart