Guardian LED Oil

Guardian LED Oil sa tvrdim voskom je LED ulje za zaštitu drvenih podova i nameštaja koje očvršćava u trenutku pod uticajem LED svetlosti.

LED tehnologija je budućnost

LED, skraćenica od Light Emitting Diode (dioda koja emituje svetlost) je poluprovodnik koji emituje svetlost kada se struja šalje u pravom smeru. U početku, LED tehnologija se koristila u automobilskoj industriji, a kasnije se proširila na baštenska svetla, televizore, lakove za nokte…

Pored potrošačkog tržišta, kompanije su, takođe, počele da se prebacuju na LED tehnologiju zbog jako male potrošnje energije. LED tehnologija je revolucionarni napredak i za industriju obrade drveta.

PREDNOSTI

LED tehnologija

Mali ekološki otisak

LED lampe imaju mnogo manji uticaj na prirodu od UV lampi. One ne sadrže živu, nemaju neprijatan miris, i nema emisije ozona. LED tehnologija ne zahteva dodatna ulaganja u procese odlaganja opasnih hemijskih materija, koja su kod UV tehnologije potrebna.

Energetska efikasnost

LED lampe imaju veoma dug vek trajanja, čak do 20 000 sati, u poređenju sa 700 - 1 000 sati kod UV lampi. Ne zahtevaju mnogo održavanja i troše čak do 80% manje energije od tradicionalnih živinih sijalica.

Premaz se suši u trenutku

Površine tretirane Guardian LED Oil premazom se suše u trenutku pod uticajem LED svetla, u vidu industrijske mašine ili ručne lampe. Površina je odmah suva i spremna za pakovanje, gaženje... Što dovodi do velike uštede vremena.

Fizička otpornost

LED svetla su mnogo otpornija na šokove, potrese, hladnoću... od drugih vrsta svetlosti. Ovo je velika prednost pri korišćenju ručne lampe.

Isplativost

Ulaganje u LED tehnologiju za zaštitu drveta je veoma isplativo. Cena LED tehnologije je neuporediva sa uštedama koje pravi u odnosu na druge tehnologije. Pored ogromne uštede energije i dužeg životnog veka LED tehnolgije, LED tehnologija stvara ogromnu uštedu u vremenu.

0% VOC

Guardian LED Oil ne sadrži rastvarače. Bezbedno je za upotrebu i prirodu. (EN71-3 Sertifikovano)

Prirodan izgled

Guardian LED Oil zadržava prirodan izgled i osećaj drveta.

Trajna zaštita

Posebna molekularna struktura stvara dugotrajnu zaštitu.

Jednostavno održavanje

Guardian LED Oil se održava veoma jednostavno. Oštećenja i ogrebotine se lako popravljaju.

Sve vrste drveta

Guardian LED Oil se može koristiti za zaštitu bilo koje vrste drveta.

Preko 30 standardnih boja

Posebnom tehnologijom se dobijaju intenzivne nijanse, bez ugrožavanja prirodnog izgleda drveta.

Shopping Cart