Akrilna lazura sa voskom

Od: 661,20 rsd

Akrilna lazura sa voskom je ekološki premaz za zaštitu drvenih površina u eksterijeru i enterijeru. Premaz je izrađen na bazi vodene disprezije akrilnog veziva, svetlo-stabilnih pigmenata, voska, UV stabilizatora i aditiva. Zbog svoje posebne formulacije koja daje trajnu elastičnost i voska koji sadrži, ova lazura je izuzetno otporna i trajna u spoljašnjim uslovima. Nema neprijatnih mirisa i brzo se suši.

Očisti
Šifra proizvoda: - Kategorija:

Uputstvo za upotrebu:
Akrilnu lazuru sa voskom pre upotrebe dobro promešati. Prilikom rada na visokim temperaturama ili jako upijajućim površinama, prvi premaz razrediti sa najviše 5% vode (može se koristiti voda sa česme). Pre nanošenja drugog sloja, površinu blago zabrusiti kako bi se uklonila podignuta vlakna. Akrilna lazura sa voskom je suva na dodir za 1 – 2 časa. Za nanošenje sledećeg sloja, sačekati 3 – 4 časa. Za drvene površine u enterijeru su dovoljna 2 sloja, dok se za površine u eksterijeru preporučuju 3 sloja. Ne raditi po jakom suncu i temperaturi nižoj od 8 °C!

Intenzitet nijanse
Intenzitet nijanse zavisi od vrste drveta kao i od finoće obrade i broja nanosa. Najbolji rezultat se postiže nanošenjem četkom (kod nanošenja pištoljem voditi računa o diskoloraciji).

Reparacija premaza
Ukoliko se radi reparacija starih premaza, površinu obavezno odmastiti i zabrusiti.

Potrošnja
Oko 75 ml/m² (po sloju).

Boje na ton karti su informativnog karaktera i mogu se razlikovati u zavisnosti od uređaja na kome se prikazuju.

MSDS – Akrilna lazura sa voskom

Povezani proizvodi

Shopping Cart