BTF Prajmer

Od: 378,00 rsd

BTF Prajmer sprečava pojavu fleka kod farbanja taninskih vrsta drveta i kod obnavljanja starih premaza u enterijeru i eksterijeru. BTF Prajmer rešava uporne fleke na zidovima od nikotina, dima, čađi, korozije, flomastera… Proizvod je na vodenoj bazi, bez neprijatnih mirisa i brzo se suši. Bele je boje i veoma velike pokrivne moći.

Očisti
Šifra proizvoda: - Kategorija:

Uputstvo za upotrebu:
Priprema podloge:
Drvene površine moraju biti suve, prebrušene i otprašene. Ukoliko se radi obnavljanje premaza, stari premazi moraju biti odmašćeni i prebrušeni. Delovi zidova sa flekama moraju biti oprani od masnoća toplom vodom i deterdžentom. Ukoliko ima sjajnih delova, potrebno ih je matirati brušenjem. Sačekati da se površina osuši, otprašiti i onda je površina spremna za nanošenje premaza BTF Prajmer.

Nanošenje:
BTF Prajmer je spreman za upotrebu, treba ga samo dobro promešati. Nanosi se četkom, valjkom ili prskanjem u jednom ili dva sloja (kod upornih fleka može se naneti i treći sloj). Kod nanošenja prskanjem razrediti premaz sa najviše 3% vode. Važno je sačekati najmanje 8 časova između slojeva, a za nanošenje završnih premaza sačekati 12 časova od poslednjeg sloja. Optimalna radna temperatura je 20 °C.

Potrošnja:
Oko 150 g/m²

Dokumentacija:
MSDS – BTF Prajmer

Shopping Cart